Lumineaza-ti casa cu sanatate!

Lampile de sare: Sunt o oaza de sanatate pentru caminul familiei dumneavoastra. Din cele mai vechi timpuri oamenii au servat capacitatea cristalelor de sare de a purifica si a imbunatati calitatea aerului incojurator. Sarea are proprietatea de a elibera in atmosfera aerosoli salini ce au un efect benefic asupra organismului uman, de aceea multi o folosesc pentru camera copilului sau chiar pentru camera lor. Aceaste lampi aduc in casa dumneavoastra o particica mica, dar eficienta, dintr-o mare salina.

Tabla de sah din sare: Plecand de la principiul lampilor, am adaugat celebrul sport al mintii – Sahul, iar rezultatul este peste asteptari. Avand aceleasi proprietati, jucatorii de sah isi vor dezvolta inteligenta intr-un mediu mult mai prietenos si mai sanatos. Iar efectul creat de tabla luminata nu are cum sa nu atraga toate privirile.

Cel mai interesant, sanatos si inteligent cadou

In orasele mari, unde stresul creste pe zi ce trece, unde aerul este tot mai poluat, unde aparatele electrocasnice merg zi-lumina producand Ioni pozitivi (atat de daunatori noua) iti venim in intampinare cu lampile noastre si tablele de sah din sare care combat toate aceste efecte negative. Cristalele emit in mod continuu Ioni negativi, care combat electrosmogul. Lampa cu cristal de sare neutralizeaza vibratiile electromagnetice (TV, calculator, GSM) si aerul incarcat pozitiv.
In timpul masajului, meditatiei, in timpul meselor, la locurile pentru fumat - pe langă efectul curativ, lampile de sare creeaza o atmosfera deosebit de placuta prin lumina lor.

Din antichitate Sarea era pe cat de apreciata pe atat de greu de obtinut. Pretul platit de stramosii nostri pentru achizitionarea sarii era foarte mare – de aici şi superstitia ca “Sarea varsata aduce cearta in familie”. Miile de ani au trecut iar sarea a ramas tot unde ii este locul: LA LOC DE CINSTE. Sarea este responsabila de legaturile ce se creeaza intre neuroni, deci putem spune ca sarea ne pune creierul la contributie (totuşi, nu trebuie facut abuz!). Sarea este fara indoiala condimentul cel mai folosit la nivel mondial.

 
Lampi de Sare
Incepand de la 45 RON
Sah din Sare
Tabla mica 130RON/ Tabla mare 300RON